På tross av kulde og regn fikk Klovnen Flora våren til å sprette i Kongsgården på lørdag. Lille Løv har fått en liten knopp, og Flora vil hjelpe den å sprette! Alle måtte hjelpe til, men Lille Løv ville fortsatt vente litt til….

I mellomtiden kunne alle lage sin egen lille jordball i Maris DORODANGO-verksted, og mange var innom stallen for å prøve. Etterpå var det godt å komme innenfor og varme seg, og vi hadde godt besøk med minst 80 gjester fordelt på 2 runder av programmet.

Sammen med Lydhør Lise og poeten Marte fikk barna både lytte, se, lukte, smake og kjenne på frø fra Frøken Frø sin store frøsamling. Marte noterer i frøprotokollen, og barna får sette navn på fremmede frø.

Sammen med Udi leser Marte dikt fra frøprotokollen. Etterpå holder Tore og Udi konsert for alle til stor begeistring, dans og rytmer! I pausen koste både barn og voksne seg med popcorn (sprettende frø) og saft mens de tegnet.
Det ble en flott festivaldag, og vi fikk en vakker avslutning på april sammen med forventingsfulle knopper og spirer i Kongsgårdshagen! Nå venter vi bare på sol & varme, og på nye eventyr under Blomstringsfestivalen den 11. juni! Følg med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s