L Y D H Ø R F E S T I V A L E N

Corona-nedstengning av Trondheim fra 1. juni og fram til den 10. juni påvirker LYDHØR-festivalen på mange ulike måter. På denne siden presenteres det opprinnelige programmet. Det nye programmet LYDHØR-festivalens Plan B: Coronavariasjoner finner du her.

Lydhør i Kongsgården er et kunstnerisk forskningsprosjekt om sympoetisk samspill mellom barn, sted, natur, kunst, gjenbruksmaterialer, pedagoger og forskere.

Velkommen til LYDHØR festival
10.-13. juni 2021

Lydhør i Kongsgården avslutter forskningsprosjektet med en festival og faglig konferanse for alle interesserte. LYDHØR-festivalen henvender seg med et åpent program til byens barnehagebarn og småbarnsforeldre, og konferansen vil tilby faglige presentasjoner og samtaler knyttet til kunstnerisk samspill for pedagoger, kunstnere og forskere. På denne måten ønsker vi å dele de erfaringene og de ulike kunstuttrykkene vi har utviklet gjennom Lydhør i Kongsgården i perioden 2019-21.

LYDHØR-festivalen presenterer her sitt program over fire dager i juni. Festivalen vil foregå både i Kongsgården og andre steder i byen i løpet av disse dagene. Vi samarbeider med Kunsthall Trondheim, Rosendal Teater og Ringve Museum om å presentere kunst for de yngste barna under festivalen for et litt større publikum enn det vi kan få til i lokalene Kongsgården Barnehage.

Ta en titt på vårt fine program, dag for dag over, eller full programoversikt under.

Påmelding

Reserver plass på deltakerlisten / ventelisten
ved å fylle ut påmeldingsskjemaet under.

Vi gjør oppmerksom på at billetter til de kunstneriske innslagene også blir solgt på hjemmesidene til våre samarbeidspartnere. Disse billettene er ment for barn og foreldre. Ønsker du å delta på arrangementene med egen familie kan du etterhvert få tak i billetter på hjemmesidene til Rosendal Teater og Ringve Museum. Ønsker du å melde deg på fagseminarene og delta på de åpne arrangementene som del av forskningskonferansen kan du skrive deg på venteliste ved å fylle ut skjemaet under.

Epost: lydhorikongsgarden@gmail.com

Vil du være med og leke med oss?