Amalia Fonfara (f. Grønland, 1985) er kunstner, shamanistisk praktiserende og arbejder som formidler ved Kunsthall Trondheim. Baseret i performance og nye medier samt gennem introspektion af animistiske og kontemplative healings praksisser, undersøger Amalias kunstneriske praksis krydsninger mellem indre og ydre landskaber, hvor essensen af ​​sjæl og materialitet er viklet ind i en holistisk forståelse af alt liv. Ofte har hendes arbejde en relationel og stedsspecifikt forankring med fokus på krop, minder, arkitektur og landskab.

Hannah Mjølsnes (f. 1987) er billedkunstner og arbeider med å fordype seg i, ivareta og videreutvikle menneskelige relasjoner til planter og landskap. Hun gjør relasjonelle prosjekt i form av performative og installatoriske rom der det serveres te av lokale medisinske planter, eller guidede turer med servering av planter utendørs. Hun gjør også videoinstallasjon som projiserer elementer fra landskap slik at de kommer i dialog med eksisterende arkitektur og menneskeskapte rom.

Sammen vil Amalia Fonfara og Hannah Mjølsnes lave et performativt og relationelt workshop forløb med barn og pædagoger. Igennem sansninger og erfaringer med naturen i landskabet omkring Kongsgården, vil børn og pædagoger opleve hvordan naturen taler til os gennem sin materialitet og i elementerne. Vi vil undersøge og lytte til hvad naturen fortæller os og hvordan vi igennem en egen intuitiv sansning kan opleve en ny relation mellem naturens planter, materialer og vores egen krop.

Verksted:
Frøets Reise 11. og 12. februar 2020

Blogginnlegg:
Eplefrøets reise 31. august 2020
Frøets vinter-reise 12. februar 2020