Kine Kvarme Tørring er utdannet danser og pedagog fra Norges Dansehøyskole og har i tillegg en master i barnekultur og kunstpedagogikk fra Dronning Mauds Minne Høyskole. Hun jobber i dag som lektor ved Inderøy Vgs og dansepedagog ved Trondheim Kulturskole. Som utøvende og koreograf har hun blant annet turnert i DKS, jobbet med TSO, Opera Trøndelag, Teater Fot og Rabarbrateateret. Hun var også med å etablere Kompani Trondheim hvor hun fortsatt jobber som både dansekunstner og administrativt.
Kine brenner spesielt for kunst som er rettet mot barn og ungdom. 

Rebecka Lange er utdannet dansekunstner fra Universitetet i Stavanger og Fontys Hogeschool voor de kunsten. Hun jobber for tiden som dansepedagog ved Trondheim Kulturskole og Musikalfabrikken, hvor hun også jobber som koreograf. Som utøvende kunstner har hun blant annet jobbet med Panta Rei Danseteater i forestillingen «Det vi ikke ser», og med Cirka Teaters oppsetning «DRIV» som ble vist i dokkparken under Kammermusikkfestivalen 2021.
Rebecka ønsker å fremme dansekunst i Trøndelag via publikumsutvikling og brenner for å spre danseglede til folk i alle aldre.