Nå er programmet for Lydhør LekeKunst-dagene klart, og vi kan ønske alle interesserte velkommen til to spennende seminardager!
Denne høsten har Lydhør LekeKunst Pilot vært ute i fem barnehager i Trondheim, der det har foregått mye rart og spennende i møtet mellom barna, stedet og kunstnerne! Gjennom ukentlige besøk har kunstnerne utviklet sine prosjekter i samspill med de ansatte, og gjort seg nye erfaringer om hva det vil si å arbeide som kunstner med barnehagen som arena. De ansatte har på sin side utviklet egne prosjekter i forlengelsen av dette. Noen av prosjektene har hatt med seg en forsker, og sammen har vi alle samlet opp erfaringer gjennom «snaps»: Gode eksempler, bilder og fortellinger som leder til interessante oppdagelser, spørsmål, problemstillinger og funderinger.

På Lydhør LekeKunstdagene deler vi våre erfaringer og diskusjoner med fagfeltet. Programmet består av både visninger, forestillinger, presentasjoner og innlegg fra våre kunstnere, barnehager og forskere, samt innlegg fra det store danske LegeKunst-prosjektet, der vi har hentet inspirasjon til vår Pilot. Til sist har vi også fått med oss Kulturtanken, til å tenke høyt om hvordan vi kan arbeide videre med å skape liknende prosjekter, og videreutvikle arbeidet med kunst for barnehagebarn i fortsettelsen.

Velkommen til seminardager på Cirka Teater og ReMida-senteret torsdag 16.11, og på Dronning Mauds Minne fredag 17.11. Begge dager starter med en forestilling, og det er nødvendig å melde seg på via dette skjemaet: 
https://no.surveymonkey.com/r/YZLWFBD
Vi har begrenset plass på torsdag, og på forestillingen fredag, men fra kl 10.30-16.00 fredag 17.11 håper vi å kunne ønske alle som har lyst velkommen! Vi gleder oss sånn!!!
Hilsen Lise Hovik, prosjektleder, og Camila Caldeira Langfeldt, produsent 

Lenke til FB-arrangement

Legg igjen en kommentar