Tilstede: Fra venstre Dag Arve Forbergskog (utenfor bildet), Barbro Djupvik, Ann-Sylvi Olsen, Ingvild Olsen Olaussen, Pål Bøyesen, Sunniva Hovde og Lise Hovik (utenfor bildet)

Den 24. mars holdt vi forskergruppemøte i Kongsgården, og for første gang siden pandemien møttes vi i Kongsgården, der vi fikk en innledning fra Ingvild og Sunniva om arbeidet med Eliksir-prosjektet, hvordan de har arbeidet, tenkt, lekt, eksperimentert og ikke minst diskutert ideer, kunstneriske strategier, og samspillet med barna. Vi fikk et innblikk i prosessen, der samtaler «over stokk og stein» dannet springbrett for lekne og improvisatoriske fortellinger. Gjennom miksing av magiske drikker, undring, utprøving og transformasjoner fikk vi ta del i utforskningen og ikke minst en spennende forskningssamtale. Eliksir vil vises under Lydhør-festivalen i juni.

Den 25. mars holdt Nora Finseraas et nytt kurs om Pedagogisk dokumentasjon, men denne gangen på zoom, da det ennå ikke er mulig å møtes så mange på Kongsgården. Vi ser frem til lysere tider og ønsker alle en riktig god påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s