Tilstede: Tor Haugerud, Matilda Rolfsson, Pål Bøyesen, Hannah Mjølsnes, Amalia Fonfara, Guro Erika Trøseid Gjerstadberget, Atle Krogstad, Barbro Djupvik, Lise Hovik.

I går holdt vi oppstartseminar med forskergruppa der vi la planer for vårens verksteder og åpne arrangement. Kalenderen med vårprogrammet blir snart lagt ut under PROGRAM på menyen her, og det vil være mulig for Lydhør-barnehagene å melde seg på så snart det ligger ute. Programmet vil bli presentert på åpningsseminar for Lydhør-barnehagene den 22.1. Påmelding til lho@dmmh.no.

På forskergruppeseminaret presenterte Lise sitt kommende verkstedprosjekt: Øvelser med Frø. Hun vil utvikle en serie med øvelser, der vi sammen undersøker vårt samspill med frøene gjennom ulike kunstneriske tilnærminger. Denne gangen laget vi små fortellinger med frøsamlingen, som ble til et felles eventyr, som til slutt dannet et nytt frø-bilde. Tor presenterte også sitt Frøspelverksted gjennom en felles fri-improvisert komposisjon, som endte med en herlig kakofonisk frø-jam, bare hør:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s